Mormors hemliga överklagande DIY-dagbok avslöjades- 5 Magiska hår- och ansiktsbehandlingar

Om du har kelat mormor mycket när du var liten, förutom kärleken och tillgivenheten, kan det förmodligen ha varit en ursäkt för dig att spela Med håret och huden- så mjukt och smidigt, hoppande och trevligt! Undrar hur hon fick den felfria huden och studsarna? Här är mormor hårhemligheter och hudregimer, vi tar till dig!
[Läs också: World Appeal Secrets from All Over]

Mormor hårhemligheter
1. En av de bäst bevarade mormorhårhemligheterna, skulle inte använda slagtorkar utan att låta naturen torka håret. Blåstorkar skadar hårsträngarna när de används ganska ofta, och det är därför mormor varnade oss ungefär detsamma.
Källa: Taopic.com2. Tro det eller inte, tillbaka i dessa dagar skulle kvinnor borsta håret som räknar 100 slag. Detta hjälpte till med blodcirkulation och de trassliga håret och stimulerade hårsäckar för att hålla sig starka. Skaffa en borste med måttliga till mjuka borst för att inte skada håret eller hårbotten.
Källa: shopify.com3. Varma oljebehandlingar som gjorts en gång i veckan skulle hjälpa dig att bli glansiga långa och Fluminense Tröja fantastiska lockar, säger mormor över hela världen. Detta hjälper till att få tillbaka pH -balansen i håret och hårbotten och hjälper också att ge håsträngarna också.

Källa: probu.co.uk4. Delade ändar buggar och de orsakar håravfall på nolltid, varför mormor alltid trimmade håret en gång var femton dag. Trimning gjordes för att hålla de delade ändarna borta, vilket inte indikerar mycket mer håravfall.
Källa: Girlterest.com5. Mormor blötade en kopp bukhornsfrön i vatten över natten och malade frön på morgonen till en pasta. Den här pastan tvättade hon med samma vatten som frönna blötläggdes och med ett litet schampo för mycket mer rengöring.

[SC: MediaD]
Källa: BlogSpot.com Det var hennes hemliga hårrecept.

Låt oss kontrollera vissa ålders gamla ansiktsbehandlingar, ska vi?
1. För att hålla huden fräsch och smidig brukade mormor blanda kalkvatten med vatten (1: 1) och applicera i ansiktet för att bli av med aknemärken, finnar och ärr eller fläckar och mörka fläckar också. Detta hjälpte henne att få en mycket ljus hud
Källa: DiyProjects.tips2. Mormor hade inte kommersiella exfolieringstjänster för hud, då. Vad hon gjorde var att gnugga en halv kalk nedsänkt i Juventus Tröja sockergranuler för SS Lazio Tröja att bli av med döda hudceller och sommarbrun från hennes hud. Skär en halv kalk och doppa den i en skål med socker och gnugga generöst men försiktigt över hela huden. Vänta i tio minuter och tvätta sedan av masken. Du kan också lägga till en tesked kokosnötpasta i blandningen för mycket mer hjälp!

Källa: Uremboshop.co.uk5. Mormor sov bra men ofta på grund av hälsoproblem skulle ha mörka cirklar under ögonen. Placera råa potatisskivor under ögonen och vänta i tio minuter. När tio minuter är klar måste du tvätta skivorna och dess rester från ansiktet.
Källa: ytimg.comhere var tio äldre gamla gamla dagar ansiktsbehandlingar och hårvårdshemligheter som mormor hölls i deras kattunge. Vi förde dem till dig så att du inte behöver spendera en bomb på behandlingar när du kontrollerar föräldrarna längre. Vi hoppas att du gillade dessa tio hemligheter och skulle prova dem också och skriva in med de hemliga överklagande recept och behandlingar som din mormor använde också.
Håll dig fantastisk och gå au naturale, eftersom ditt hår och hud inte följer mycket kemiska behandlingar och produkter, så mycket som de skulle göra med naturliga produkter. Nästa gång kommer vi dock att skriva mycket mer om åldersavfall och hudbehandlingar som modern vetenskapen ravar om!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *