Hur man utformar avslappnad outfit för vårtrenden 2022

98.C_Project

För att hjälpa dig att organisera din garderob eller hitta din vårens bästa outfit har vi rundat upp massor av chic och avslappnad vårdräkt för alla slags tillfällen, oavsett om du går ut på en promenad för att njuta av det fina vädret och ta dig mamma ut till lunch eller bara kyla hemma.

Vårens humör är en verklig optimism, men där tidigare säsonger kan ha gått i överdriv med önskan att klä upp sig till Palmeiras Tröja och med den mest blygsamma veckovisa livsmedelsbutiken, är våren/sommaren trenden en tid och plats att vara extra extraordinär men ändå stark Efterfrågan och behovet av enkla, enkla, lyxiga, de bästa avslappnade kläderna för kvinnor och kläder du kan bära på ett enkelt sätt.

faustine.clerc

Oavsett om det är för skola, arbete eller ett familjeevenemang, föredrar många komforten med casual slitage framför mer formellt slitage. Den goda nyheten är att du inte behöver offra stil för komfort. Med lite kreativitet och framsyn när du väljer material och färger kan du enkelt se elegant ut med avslappnade kläder med samlingen från Holapick.

Om Holapick;

”Holapick är en internationell snabbmode B2C e-handelsplattform. De samlar det senaste inom kvinnors modekläder och modetillbehör och är engagerade i att tillhandahålla det perfekta urvalet till mycket låga priser. Varumärket grundades i oktober 2008, främst för målmarknaden för Europa, Amerika, Australien och Mellanöstern och andra konsumenter, verksamheten har täckt mer än 220 länder och regioner runt om i världen. ”

Se även

Handla och stil, sommarmode
Hur man utformar tillbaka Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja vita klänningar trend i sommar 2022

Viaemmajang

Massor av platser att besöka den här säsongen och nästa säsong (sommar), människor att se och massor av ensembler att matcha. Så å ena sidan finns det en mycket tydlig förskjutning mot avslöjande, mycket snygga typer av kläder, det finns också en mycket chic och diskret antites vid spelet. Det talar om den moderna shopparens önskan och den naturliga tendensen att förändra ens sinne.

Och om du vill ha ännu mer säsongsmässiga modeidéer för 2022, har vi alla våren 2022 modetrender, de bästa avslappnade blusarna, kjolarna och avslappnade maxiklänningarna för kvinnor från detta märke, bläddra ner för hur man utformar avslappnade kläder för vårtrenden 2022 och få din favorit!

Bomull och linne fast färglös klänning

Blommig tryck V-ringning långärmad blus

Bomull och linne fast färglapel långärmad fickor enkla lös casual lång skjorta klänning

Löst casual blommig tryck V-ringning tre fjärdedel ärmskjorta

Vintage Loose Print V-ringning maxi klänning

Solid Color Fashion Three-Qakarter Sleeve T-shirt

Casual Floral Print Kort Cruz Azul Tröja ärmar Crew Neck Midi Dress

Mode breda byxor jeans

Vintage -knappplåt 3/4 ärmskjorta

Löst massiv färgboms och linnebyxor

Långärmad höghals stickad tröja

Lös casual check lamm ull zipper cardigan coat

Kvinnors nya Crew Neck Fashion Long Sleeve Two Piece Set

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *