Fantastiska sätt att göra leggings till en bekväm vårkläder

spektakulära sätt att göra leggings till en bekväm vårslitage
24/04/2018, postat av Alanic Global
Alla damer borde ha en känsla av tacksamhet till den som utvecklade leggings. Troligtvis är den mest bekväma kläderna i en kvinnas garderob, leggings är förbi de kontroversiella tiderna, med några (irriterande) människor som kallade dessa var stötande. Du kan antingen älska leggings eller absolut hata det från ditt hjärta, men det kan inte finnas någon annan ersättning för det.

Nu finns det olika sätt att visa upp en outfit som består av leggings, men med tanke på att det är våren och väderens oförutsägbarhet är komfort en viktig aspekt att tänka på. Således, att sätta ihop ensembler som är estetiskt tilltalande och funktionalitet bekväma, här är några förslag.

En militärgrön fast knapp nere som kastas över en solid vit tee, i kombination med ett par svarta leggings är idealisk för en avslappnad samling. En halsduk och ett par knälängdstövlar är allt du behöver för att vara väldigt bekväma och eleganta.

Ett par grossistkonditioner som kommer i en enkel passform och neutral nyans kan samarbetar med en enkel grafisk T-shirt och ett par sneakers om du har massor av att springa runt för att göra. Bekväm men ändå smart, denna ensemble kommer att hålla dig sval och lycklig.

Byt ner knappen med en lång kofta (se till att stickkläderna är tunna och tillåter luftcirkulation) för en social samling på kvällen. Förlora halsduken och tillsätt lite färg till ensemblen genom att ändra den vita tee för alla subtila fasta skuggar som grå.

Ingenting kan slå ett par glitteriga leggings exklusivt tillgängliga med fitness leggings grossisttillverkare. Ett blått skimmerpar samarbetat med en vit skördetopp och ett chunky halsstycke är allt du behöver för att klä dig för en vårfest. En axelrygg i en kontrasterande nyans kan också ge en härlig fascination för klädseln.

Välj ett par leggings med abstrakta geometriska tryck och team det med en solid vit t-shirt med full ärm. Använd en stickad halsduk för att skapa lite drama. Slutför ensemblen med ett par knälängdsbrun stövlar.

En helt svart outfit är misslyckad, oavsett säsong. Ett par svarta leggings, en svart tank top, en svartvit flanell-t-shirt och ett par svarta pumpar kommer att göra dig redo för en avslappnad arbetsdag. Använd blygsamma tillbehör som ett hänge eller örhängen för att öka vädjan av klädseln.

Dessa ensembler är strömlinjeformade på att balansera både funktion och mode och kommer att göra våren lite bättre den här gången. Försiktade fitnesslegeringar leverantörer har ett brett utbud av versioner som visas i inventeringen. Vare sig det är ett ljust par eller ett subtilt stycke, har kollektionen det, kompletterar damerna.

Återförsäljare som är intresserade av att göra ett bulkköp kan registrera sig hos producenten för att göra ett bulkköp till rabatterat pris.

Taggar:
fitness leggings
Fitness Legings leverantörer
fitness leggings grossist
Partihandel fitness leggings

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *