Hur utformar man de grundläggande magra jeansen eller leggingsutrustningen?

Hur utformar man de grundläggande magra jeansen eller leggingsutrustningen?
12/05/2020, postat av Alanic Global
Det finns en stark chans att du har några konventionella bitar du vänder dig till när du väljer en mager-jean- eller benensemble. Tja, om du söker efter nya outfitidéer finns det en smattering av viktiga vardagliga föremål som team felfritt med både magra jeans och leggings.
Om du vill bli en privat etikettklädtillverkare, läs vidare för att ta reda på de trendklädstycken som kvinnor älskar att utforma med sina magra bottenkläder.

Slupig blazer
En slouchy blazer ger en modern twist till leggings och en grafisk tee. Medan en vit t-shirt och svarta magra jeans är en+ på egen hand, lägger tillägget av blazer ett mycket mer “stil” element till vibe. Du kan bära den här outfit för formellt möte, eller helt enkelt för att lägga till en sofistikerad vibe till en annars gatastil signaturdräkt.
Kofta
Koordinerande cardiganuppsättningar trender hårt bäst nu och du kan samla det felfritt med vad som helst, svarta leggings inkluderade. Så en aktuell passform med tröjan, smala jeans och knähöga stövlar. Du kan välja de beskurna cardigans med ruched hemline för att skapa en klassisk 90 -talsstil.

Knuten
Håll den avslappnad men ändå fantastisk med en knuten tee och hög midja svarta leggings. En knuten vit blus är lätt och framåt med de svarta svarta skinnies. Men om du älskar att leka med färger så dike den vita toppen för en tropisk rosa och orange knuten topp med grön applikationsdetaljer.
Läderjacka
Det är ingen hemlighet att en skinnjacka lägger till en centrumvridning till någon ensemble, inklusive en med Turtleneck och split-hem-leggings. Ta med textur till en helt svart mager-jean look med en skinnjacka. Eller så kan du gå alla läderväder och hålla fast vid leggings med fotled med lädersidor.

Återförsäljare som letar efter företagsstöd för hur du gör ditt eget klädmärke kan komma i kontakt med en av de populära klädleverantörerna i USA. Bläddra igenom den ständigt växande klädkollektionen och välj bitarna för bulkbehovet. Släpp ett e -postmeddelande till hjälpteamet som anger dina bulkkrav för samma.

Taggar:
klädmärke
klädstreck
Hur man gör ditt eget klädmärke
Gör ditt eget klädmärke
privat etikettkläder
Privat etikettklädtillverkare
Privata etikettkläderproducenter Kanada
Privat etikettkläderproducenter i Norge
Privata etikettkläderproducenter i USA
Privat etikettkläderproducenter USA

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *