Trender och det konservativa kontoret

2019 -uppdatering: Kolla in vår senaste diskussion om modetrenderna 2019 vi hatar.
Vilka trender kan en yngre kvinna säkert bära för att arbeta? Du vill inte klä dig för “gammal” – men du vill inte heller vara för trendig och/eller i stilar som är olämpliga för arbetskläder. Så låt oss diskutera: Trender och det konservativa kontoret.
{Relaterat: Är något riktigt klassiskt på mode?}
Hur hittar du en balans så att du ser professionell utan att känna att du bär någon annans kläder? Reader K undrar …
Skulle du vara intresserad av att göra en funktion riktad mot den yngsta av din publik? 23-26yo kvinnor? Detta skulle vara när det gäller gränssnittet mellan unga/trendiga och kontor lämpliga. Medan många av de artiklar som TPS-funktioner är snygg, kan jag också se ett sätt på vilket det kan vara för tidigt för en yngre demografisk att shoppa i dessa stilar. Jag skulle till exempel vilja se värdiga ut, men inte nödvändigtvis äldre än jag är.
Det här är en bra fråga. Det konservativa kontoret handlar om det klassiska, eleganta utseendet-du kommer alltid att vara väl serverad till att ha en skarp vit blus, en enkel mantelklänning, ett par fantastiska pumpar och en väl skräddarsydd blazer och matchande kjol och byxor.

Bilden ovan, de bästa kvinnors krageblusar från och med 2022: en / två / tre / fyra / fem

Några av de mest snygga mantelklänningarna för arbete från och med 2022: en / två / tre / fyra / fem (inte bilden utan också)

Det här inlägget innehåller affiliate -länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!
Som sagt, det finns trender inom de relativt smala gränserna, och det är de trender som jag tror att du kan experimentera med, utan för mycket rädsla för att de får dig att se olämplig. Så låt oss gräva in.
Låt oss först definiera vilken typ av trend vi inte pratar om för ett konservativt kontor:

Det är aldrig kroppsbaring (den skördetoppen måste vänta på helgen). Det avslöjar aldrig huden (eller gör någon annan orolig att den plötsligt går till). Det påminner inte om boudoiren på något sätt (så jag gillar verkligen inte spets för kontoret, till exempel).
Så även om jag har sett några mördarklänningar med barade ryggar på sistone (jag menar, kom!) Jag skulle hålla mig borta från dem för arbete. Också-jag har sett Kimonos listade i samma kategori som Blazers på butikswebbplatser, och jag har inte kunnat ta reda på hur jag känner för dem-men jag tror att de går i den inspirerade kategorin .
Det kan vara ett “nytt utseende” – så länge det har funnits i cirka fem år. Till exempel, över knästövlarna har bara varit en stor sak i ett år eller två (såvida du inte är en pirat), och banbyxtrenden är alldeles för ny för kontoret.
Var särskilt försiktig med att tänka på att något är ok för jobbet bara för att ett märke som du normalt associerar med arbetsdräkt säljer det. Jag var på en fest nyligen och en ung, cool kvinnlig partner grep för mig om att behöva bestämma yngre medarbetare om spårbyxor. “Jag bryr mig inte om att de är teori,” sade hon. (Också på hennes lista över no-no: den bästa knuten.)
Det trotsar aldrig logik. Peep Toe Bootie, Hi-Low-klänningen, jumpsuiten, The Culotte … Nej, nej, nej, nej. Om du arbetar på mode, bra; Bär harembyxor och kimonos med en skördetopp och gå till stan – men om du arbetar i lag eller för en bank, rekommenderas det kanske.
Så här är de typer av trender som vi faktiskt pratar om att vara acceptabla för arbete, då (även om du naturligtvis känner till ditt kontor):

Colorblocking – Det har varit en stor trend i några år nu och fortsätter att vara stark
Färger – Till exempel är årets färg Marsala
Krallfria blazrar är mer moderna än klassiska blazrar (se teoridräkten vi diskuterade igår) Peplum (denna detalj på blazrar, blusar och till och med klänningar har varit super heta i några år nu)
Ankelbyxor för avslappnade dagar
Passa och flänsklänningar
Jag ser en trend för Mesh, som jag tror är mer inspirerad av Activewear -trenden och inte underkläder – tillvägagångssätt med försiktighet, men jag tror att det kan vara okej, som i den här klänningen
Varje trend inspirerad av herrkläder är vanligtvis OK – t.ex. Oxfords, Loafers, Gingham som är överallt just nu (jag älskar denna Drapey Gingham -blus) …

Bilden nedan, medurs: OTK -stövlar, Gingham -blus, kimono, loafers, skördetopp, spårbyxor.

Om du tror att jag är galen, kolla in några av kommentarerna på inlägg där vi har pratat om ganska milda trender som flätor, ankelbyxor eller till och med vårt senaste inlägg på crossbody -väskan. Ett annat inlägg som kan vara till hjälp för dig när du väger dessa frågor: vår diskussion om “stärkande kläder” kontra klädsel för kraft.

Läsare, vad är det?null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *