4 dapper sätt att bära flanellskjortor för killar denna 2022

4 dapper sätt att bära flanelltröjor för killar denna 2022
16/05/2022, postat av Alanic Global

Kan du inte föreställa dig ditt liv utan flanellskjortor? Tja, flanellskjortor är en tidlös mäns ytterkläder som nu står som en symbol för cool och bekväm stil. Vi har sammanställt några Suave -flanellskjortautrustningstrender för att lägga till en vild touch till dina vanliga streetwear. Som en privat etikettföretagare, på jakt efter herrflanelltröjor, måste du koppla till en av de högst rankade grossistkläderdistributörerna med en expansiv flanellklädkatalog.
Med dina jeans

De flesta killar föredrar att bära flanellskjortor med denim eftersom den här outfit ser avslappnad men modern ut. Du kan välja en flanellskjorta i vilken färg som helst, inklusive rött, grönt, vitt, blått, grått, brunt eller annat för att para ihop med dina svarta eller blå jeans. Team denna streckande outfit med sneakers eller stövlar och bär en t-shirt eller hoodie under den om vädret kräver. En rutig flanellskjorta med iögonfallande färgkombination är ett mångsidigt val att bära med jeans för att se cool och trendig när som helst.
Över din t-shirt

Om du letar efter ett dynamiskt sätt att bära din flanellskjorta kan du bära din flanellskjorta över en T-shirt. Välj en T-shirt i vitt eller svart som matchar med din flanellskjorta färg och sätt på skor av passande färg. Du kan kasta på en röd flanellskjorta över din vita tee och koppla ihop detta med blå jeans eller khaki chino-byxor eller så kan du gå till en blå flanellskjorta med ljusblå jeans och en svart t-shirt för att skapa en robust och händelse stiluttalande!
Med en hoodie under din flanell

Du kan bära en luvtröja eller tröja under din flanellskjorta så länge nyanserna kompletterar varandra. Välj en överdimensionerad rödvit flanellskjorta eller en med blå och svarta rutiga mönster för att lägga med din grå monterade hoodie eller vit tröja. Kombinera denna ensemble med jeans eller chino botten slitage och sneakers eller så kan du gå med lämpliga joggar och tennisskor för att eko kyla vibber! Om färgerna inte kolliderar och du känner dig bekväm att bära den, kommer din outfit säker på att se vild ut.
Under din jacka

Bär en mysig jacka över din flanellskjorta och se till att jackan matchar den estetiska tilltalet av din outfit. Du kan välja vilken cool jacka som går bra med den avslappnade stilen på din flanellskjorta eller som de flesta killar gillar den, kan du välja en snygg skinnjacka för att höja ditt smart-casual utseende. Till exempel kan du lägga en svart skinnjacka med din svartvita flanellskjorta och svarta byxor för att känna sig tätt och verkar fashionabla.
Som återförsäljare, som letar efter herrarnas flanelltröjor, måste du koppla till de bästa bland klädtillverkarna Dallas med en bred flanellklädkollektion. Detta gör att du kan fylla i trendiga flanelltröjor i tilltalande färgkombinationer och ravishing rutiga mönster enkelt.
Ljudversion: Klicka här
Taggar:
klädtillverkare Dallas
Dallas klädtillverkare
Dallas grossistkläder
Dallas grossistkläder
herrflanellskjortor
herrflanellskjortor grossist
grossistkläder
grossistkläder Dallas TX
grossistkläderdistributörer
grossistkläderförsäljare Dallas
Partihandel Mens flanelltröjor

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *