5 DIY-cellulitiska krämer för att bli av med fettavlagringarna

dike de dyra cellulitbehandlingskrämer som har gjort löften i överflöd, samt upptäcka exakt hur man kan göra anti-cellulitkräm för ditt eget bra hemma! Men innan du gör det, låt oss upptäcka lite mer om termen “celluliter” såväl som orsakerna; Förebyggande är alltid mycket bättre än botemedel, så varför inte göra några sätt att ändra liv och få en fast glad hud i köpet!
Cellulite: En kvinnas värsta mardröm
Ja, liksom det är just vad vi ska förklara celluliter som – en mardröm! Himlen förbjuder att vi har det på lår, armar, skinkor eller magen; Den irriterande envisa späcken går bara inte! Professionals från WebMD opine följer skälen för cellulitiska framsteg på våra kroppar –
Dålig diet
Bantning
Långsam ämnesomsättning
Brist på fysisk aktivitet
Hormon förändras
Uttorkning
Total kroppsfett
Tjocklek och färg på din hud

[Läs här: Exakt hur man blir av med fräknar]

Men just här är fem metoder för att få dem att gå, liksom tack vare de grundläggande komponenterna i våra kök.
Kaffespekkräm
1 kopp vitt socker
1 kopp malt kaffe
1 kopp olivolja
1 matsked vatten

Metod: Blanda komponenterna såväl som typ A -pasta. allra första sköljning samt klappa huden torr med en ren handduk. Applicera nu pastan i cirkulära rörelser i tio minuter på varje zon. Tvätt med varmt vatten såväl som klapp torrt därefter.
Gör detta dagligen och njut av exakt hur huden företagar upp på en månad! Som din vardagliga koppar? Så gör vi, såväl som av bra skäl ännu mer!

Källa: pinterest.comgrapefruktkräm
1 kopp ren kokosnötsolja
30 droppar grapefruktolja

Metod: Atalanta BC Tröja Blanda sammansättningen såväl som förvaring i en burk tillverkad av glas samt inte plast. Medan kokosnötsoljan hjälper fuktigheten din hud, grapefruktoljan med sina kraftfulla antiinflammatoriska enzymer Rangers FC Tröja i bekämpar celluliter. Massera oljeförstörningen i fem minuter Frankrikes herrlandslag i fotboll Tröja på påverkade områden dagligen, samt vänta på en månad för att njuta av resultaten.
Källa: Draxe.common Zest såväl som Epsom Salt Cream
1 kopp citronkoncentrat
Få nypar av Epsom -salt
½ kopp olivolja

Metod: Blanda dem såväl som förvara i en glasburk. Massera det berörda området i tio minuter varje dag med denna grädde, samt tvätt med varmt vatten därefter. Vänta på resultat, vilket normalt är en månad!

[SC: MediaD]
Med massor av C -vitamin i citroner såväl som till vilken en halv kopp olivolja har tillsatts, förblir huden fuktig såväl som i bra form länge.

Källa: pinterest.comapple cider vinäger såväl som en Juniper olje gnugga
Men när den outspädda ACV -vätskan tillsätts till tio droppar Juniper -olja, kan den skriva en kraftfull kraft för att slåss mot celluliter. Tjugo minuters massage på det påverkade området per vecka är mycket mer än tillräckligt för att rädda dagen. Processen är lite tidskrävande, men du skulle vara glad över de resultat du får!
[Läs också: Finaste krämer för en yngre nacke]

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *